Hotels en accomodaties in de buurt

Overnachten

Bent u nog niet uitgekeken in Zeeland. Reserveer dan een kamer in een van deze prachtige hotels zodat u nog wat langer kunt genieten van alles wat Zeeland u te bieden heeft. Of zoek zelf een accommodatie via bijvoorbeeld booking.com.

B&B 't Poorthuis

Dit bed & breakfast is gevestigd in een voormalige dokterswoning in het historische centrum van Middelburg. B&B ’t Poorthuys biedt gratis WiFi en u kunt er gratis fietsen lenen. De abdij ligt op 4 minuten loopafstand.

www.bnbpoorthuys.nl

Van der Valk Goes en Middelburg

Van der Valk Hotel Middelburg heeft 4 sterren en ligt aan de snelweg A58, op 5 minuten rijden van het treinstation van Middelburg. Het heeft een zonnig terras met uitzicht op de plaatselijke golfbaan.

www.valkmiddelburg.nl

B&B Goes

Sinds 2007 het vertrouwde adres voor een comfortabele en betaalbare overnachting in Goes. Op loopafstand van het centrum geniet u rust en privacy in éen van de vier ruime gastenkamers met ieder een eigen moderne badkamer. De kamers zijn gesitueerd op de verdieping van onze stijlvol gemoderniseerde stadsvilla. Na een ontbijt met een Zeeuws tintje, op het tijdstip dat u wenst, begint u goed aan de nieuwe dag. 

http://www.bedandbreakfastgoes.nl/

Hotel aan de Dam

Dit 3-sterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Middelburg. Het beschikt over elegant ingerichte kamers met gratis WiFi. Het heeft een terras in de tuin.

http://www.hotelaandedam.nl