Rondvluchten

Rondvluchten met CessAir

Altijd Zeeland al eens op een andere manier willen zien? Boek dan een rondvlucht en u beleeft een dag die u niet snel zal vergeten. Een rondvlucht is een unieke belevenis voor zowel jong als oud. U vertrekt vanaf vliegveld Midden-Zeeland in Arnemuiden. 

Het is mogelijk om zelf uw route te bepalen over bijvoorbeeld uw woning of bedrijf. De vleugels van de vliegtuigen zitten boven het raam, u heeft dus altijd een perfect uitzicht. Er is in onze vliegtuigen plaats voor drie passagiers. 

Om u een idee te geven tot hoe ver u kunt vliegen bij een bepaalde tijdsduur vindt u hieronder een overzicht:

  • 20 minuten: Middelburg en Vlissingen of Goes en Kapelle
  • 30 minuten: Deltawerken
  • 45 minuten: Schouwen Duiveland of Zeeuws-Vlaanderen
  • 60 minuten: Rondje Zeeland
download

download (1)

download (2)

Proeflessen

Om u een idee te geven hoe het vliegen in praktijk verloopt kunt u ook kiezen voor het maken van een introductievlucht of “proefles”. 
U maakt dan kennis met één van onze instructeurs. Voorafgaand aan de vlucht krijgt u van hem een briefing. Hierin wordt besproken hoe de vlucht wordt uitgevoerd en welke onderdelen u zelf gaat beoefenen. Na de briefing gaat u naar het vliegtuig en mag u zelf, onder begeleiding van uw instructeur, de stuurknuppel hanteren. De vlucht zelf duurt ongeveer 30 minuten. De introductieles wordt tenslotte afgerond met de de-briefing. U bent dan in de gelegenheid nog eventuele vragen te stellen. 

Veiligheid

Bij ons staat veiligheid voorop. Een rondvlucht boekt u bij een bedrijf wat in het bezit is van een AOC. Dit is een vergunning van de ILenT.
Met het AOC wordt vastgesteld dat het bedrijf  over voldoende beroepsbekwaamheid en organisatie beschikt om de vluchten veilig te kunnen uitvoeren. 
Daarnaast worden de vliegtuigen onderhouden door een gecertificeerd onderhoudsbedrijf.

Informeer bij het boeken van een rondvlucht altijd naar het AOC.Cadeaubon

Blijft u liever met beide benen op de grond staan? Misschien wilt u wel iemand anders verrassen met een cadeaubon voor een rondvlucht? Deze kunt u bij de rondvluchtbedrijven bestellen.