Einrichtungen

Op Vliegveld Midden Zeeland

Einrichtungen

Op Vliegveld Midden Zeeland bieden we u als piloot of bezoeker de volgende faciliteiten:

Autoverhuur voor piloten

Indien u als piloot een auto nodig heeft kunt u deze bij onze havendienst huren. De huurprijs van onze Aygo’s is per auto € 30,00 voor een dagdeel en € 40,00 voor een dag. Incl BTW. De brandstof is niet inbegrepen. De huurprijs van onze Lexus UX Electric is € 60,00 voor een dagdeel en € 75,00 voor een dag. Incl BTW. De eerste elektrische tank is inbegrepen. Bent u geen piloot en wenst u toch een auto te huren dan kan dat op aanvraag: info@vliegveldzeeland.nl

Fiets huren

Vliegveld Midden Zeeland heeft fietsen welke te huur zijn via de havendienst voor € 6,50 per dag. Liever een elektrische fiets, die hebben we ook te huur voor € 17,50 per dag. Natuurlijk vertellen wij u ook graag welke fantastische historische plaatsen u, binnen een straal van 15 km, kunt bezoeken. De maritieme stad Vlissingen, onze hoofdstad Middelburg en het prachtige Veere zijn binnen handbereik.

Restaurant Vliegveld Midden Zeeland

Restaurant

Bij Restaurant Midden Zeeland kunt u terecht voor een koffie met een “echte” Zeeuwse bolus, een lekker broodje of een overheerlijk diner. Alleen een drankje doen? Ook dan staat ons team voor u klaar.

Ons zonnige terras is direct gelegen aan de landingsbaan van Vliegveld Midden-Zeeland. De vliegtuigen zijn vanaf ons terras bijna aan te raken. Ook voor de kleine kinderen is gezorgd. Zij kunnen zich vermaken op ons vliegtuig speeltoestel.

 

Pilot Supplies Zeeland, de webshop voor iedere piloot.

Pilot Shop

Op ons mooie vliegveld in de havendienst vindt u de vitrine van Pilot Supplies Zeeland, hier kunt u terecht voor “bijna” alles wat een piloot nodig heeft. Wilt u eerder ons assortiment bekijken bezoek dan onze webshop.

Restaurant Vliegveld Midden Zeeland

Gratis Parking

Vliegveld Midden Zeeland beschikt over een ruime en gratis pakeerplaats, zowel voor fietsen als voor auto’s. Voor bezoekers met een elektrische fiets zijn laadpalen voorzien.

 

WIFI

Vliegveld Midden-Zeeland beschikt over een gratis wifi netwerk in ons restaurant waar u op kunt werken.