Stay the night

Hotels in de buurt van het vliegveld

Central Zeeland Airport

Voor vliegniers in hart en nieren

Stay the night

Bent u nog niet uitgekeken in Zeeland. Reserveer dan een kamer in een van deze prachtige hotels zodat u nog wat langer kunt genieten van alles wat Zeeland u te bieden heeft. 

 

Zoek accommodatie

U kunt zelf een accommodatie zoeken via booking.com

Fletcher Hotel Lake Veere

Voor een heerlijke en onbezorgde tijd weg in Zeeland is het luxe Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer de ideale bestemming. In het stijlvolle hotel in Arnemuiden overnacht je op één van de mooiste plekjes van Zeeland, namelijk direct aan het Veerse Meer. Het is dé perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van strand en watersport.

– Culinair restaurant Marina Lounge
– Fruits de mer, smaakvolle salades en verse vis- en vleesgerechten
– 2 royale terrassen met uitzicht op het Veerse Meer
– Bootverhuur via de receptie van het hotel
– (Elektrische) fietsverhuur
– Fitnessruimte en speeltuin
– Eigen aanlegsteiger

www.hotelhetveersemeer.nl

Fletcher Hotel Restaurant Arneville

The hotel is within walking distance of Middelburg, the cozy capital of Zeeland, you can park your car for free and it is close to Central Station.

https://www.fletcherhotelarneville.nl/nl/

 

B&B Goes

Since 2007 the trusted address for a comfortable and affordable overnight stay in Goes. Within walking distance of the center you can enjoy peace and privacy in one of the four spacious guest rooms, each with its own modern bathroom. The rooms are located on the first floor of our stylishly modernized city villa. After breakfast with a Zeelandic touch, at the time you wish, you start the new day well.

http://www.bedandbreakfastgoes.nl/

B&B Bed en Brood

Bed en Brood is een luxe B&B midden in het monumentale stadje Veere. In ons historische pand, vindt u schitterende kamers waarin u ontspannen kunt genieten. U bent slechts een paar stappen verwijderd van het Veerse Meer.

https://www.bed-en-brood.nl/nl/

Van der Valk Middelburg

Van der Valk Hotel Middelburg heeft 4 sterren en ligt aan de snelweg A58, op 5 minuten rijden van het treinstation van Middelburg. Het heeft een zonnig terras met uitzicht op de plaatselijke golfbaan. Wandelend of fietsend wordt u verrast door de afwisseling in natuur en historie. Strand, bos, duinen, landgoederen, watergangen, kanalen, kreken; het gebied is zo veelzijdig.

Op fietsafstand van het hotel bevindt zich het oude centrum van Middelburg. U kunt er genieten van de vele eet- en koffie gelegenheden, een rondvaart maken met de boot of heerlijk shoppen! Er is voor ieder wat wils.

www.valkmiddelburg.nl

 

Van der Valk Goes

Van der Valk Hotel Goes has 4 stars and is located on the outskirts of Goes, a 7-minute drive from Goes train station.

www.hotelgoes.nl

 

Tijdelijk Gesloten