Parachutespringen

Durf jij het aan?

Vliegveld Midden Zeeland

Voor vliegniers in hart en nieren

Parachutespringen

Skydive Zeeland

Zoek jij de ultieme uiting van lef? Waag dan nu een sprong in het diepe! Gekoppeld aan je jumpmaster spring je uit een vliegtuig op minimaal drie kilometer hoogte. De daarop volgende 30 seconden volgt een vrije val. Hierbij zie je Zeeland met 200 km per uur op je af komen.

Natuurlijk gaat aan dit alles een gedegen instructie met enkele grondoefeningen vooraf. Wil je al die adrenaline thuis opnieuw voelen stromen? Laat dan een video maken van jouw parachutesprong, met een camera in de hand van de instructeur….fantastisch!

Tandemsprong
De Tandemsprong ook wel duo sprong genoemd is de eenvoudigste manier om kennis te maken met het parachutespringen. U hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende. Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de unieke eilanden die Zeeland te bieden heeft. Na een halve minuut in vrije val opent zich boven uw hoofd een extra groot scherm. Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw instructeur, terug naar de Zeeuwse bodem. Vlak voor familie, vrienden en toeschouwers maakt u een perfecte landing, als een veertje bereikt u de grond.

Reserveren & Medische verklaring
Er is geen medische verklaring nodig, wel is telefonisch reserveren noodzakelijk, Tel. 0113 – 612910. Houdt u er rekening mee dat u niet zwaarder mag zijn dan 105 kilo en onder de 18 jaar is er toestemming van de ouders nodig.

Cadeaubonnen

Wilt u de sprong niet zelf maken, maar wilt u deze belevenis cadeau doen aan een ander? Dat kan ook! Met een tandemsprong cadeaubon geeft u iemand de sprong van zijn leven! Wilt u ook een handycam reportage cadeau geven bij de tandemsprong? Dat kan! Kiest u dan voor ’tandemsprong + handycam reportage cadeaubon’. Ook kunt u apart nog een cadeaubon voor een handycam reportage bestellen. Indien u een kortingsbon heeft, dan kunt u deze ook gebruiken voor het bestellen van een cadeaubon.